Part på elevhest

Part i elevhest

Regler for part i elev pony/hest:

1. Medlemmer af Farsø Rideklub, der modtager undervisning,  har mulighed for at få part i en af klubbens elevheste/ ponyer.

2.  Prisen for halvpart fremgår af klubbens gældende prisliste.

3. For at få part på elevhest tales med underviser. Er der ikke parter ledig, kan man skrives på venteliste til en part.

4. Det er både muligt, at få helpart og halvpart. Som 1/2-part har man ponyen/hesten hveranden weekend. Parten har råderet over ponyen/hesten fre, lør og søndag efter FRH gældende regler. Deling af ferier aftales indbyrdes med anden halvpart. I skolernes sommerferie har elevhestene fri.

5. Parten har råderet over pony/hest til undervisning

6. Klubben betaler for hestens smed, dyrlæge, forsikring og sadeltøj.

7. Der må rides 1 time fredag, lørdag og søndag i weekenderne. Ridning udenfor FRH grund og evt. springning skal aftales med underviser eler bestyrelse.

8. Klubben har ret til at disponere over hestene/ponyerne til klubbens arrangementer fx. stævner.

Parten/parterne har fortrinsret til hestene/ponyerne til stævner, arrangementer og lign. men skal acceptere at dele hesten/ponyen med andre til de pågældende arrangementer. Underviser Malene Bach Lindvig afgør dette, samtafgør også i hvilket omfang hestene/ ponyerne er i stand til at deltage i de konkrete arrangementer og i givet fald med hvor mange ryttere.

9. Parterne skal ikke betale for leje af heste/ponyer for de arrangementer der sker i / på klubbens lokaliteter.

10. Parten skal i sin brug og pasning af hesten/ponyen til enhver tid følge klubbens almindelig gældende regler

11. Parten har pligt til at sørge for strigling, pleje, pasning og soignering af hesten/ponyen fredag-søndag.

12. Aftalen om partskab kan opsiges med en måneds varsel til hver den første i måneden til underviser Kasserer Mette Magnussen.

Ved upassende adfærd og uregelmæssigheder fra partens side, kan FRH, til enhver tid, bringe aftalen til ophør uden varsel.

13. Boksen skal holdes ren og fri for klatter Vægge og krybbe i boksen rengøres efter behov. Vandkop tjekkes og rengøres  - de dage hvor parten har hesten. Der må ikke sættes klistermærker op på/i sadelskabet eller boksen.

Før partaftalen indgåes underskrives en kontrakt med nærmere aftale.

Der forventes at du udviser af ansvar og omsorg for hesten. Til gengæld kan du opleve at have en hest, næsten som din egenCool