Standardside

FRH Reglement

Generelt henviser vi til DRF's reglement.

Stald:

1. Man rydder op og fejer ALTID efter sig inden stalden forlades - Gulvet skal være frit.
  2. Der må ikke løbes og skriges i stald og ridehus eller ved ridebanerne.
  3. ALT stilles på plads straks efter brug og man respekterer andres ejendom - Obs redskaber der hænger skal være med spidser og kanter indad.
  4. Heste forlades ikke på staldgangen uden nogen har opsyn med hesten.
  5. Lånes der en boks, gøres den helt ren efter brug.
  6. Det er IKKE tilladt at tage træpiller, foder eller wrap uden aftale med daglige leder.

Hal/bane:

1. Tag hensyn til hinanden.
  2. Der rides venstre mod venstre.
  3. Alle ryttere bærer sikkerhedsgodkendt ridehjelm til hest samt børn og unge desuden ved omgang med hest.
  4. Løse heste i hallen skal være under opsyn og må ikke skrabe eller rulle sig.
  5. Man spørger inden man longerer hvis hallen benyttes af, eller skal benyttes af andre.
  6. Løsspringning foregår søndag ml. 9 og 11.
  7. Springning i hallen udenfor undervisning forespørges på Facebook-siden senest dagen før.
  8. Ingen under 18 år springer uden opsyn fra en voksen og SKAL bære sikkerhedsvest under springning.
  9. Hvis der bedes om særlige hensyn, af en rytter, f. eks. ved ridning på unge heste, følger man dennes ønske af alm. høflighed, indenfor rimelige rammer.
  10. Alle, gæster som pensionærer, samler alle klatter op.

Generelt:

1. Alt lys slukkes og sadelrummene låses, hvis man forlader stedet som den sidste (også hvis det er midt på dagen).
  2. Man respekterer andres arbejde med at holde stedet indbydende og rydder op efter sig.
  3. Alle heste der kommer i FRH skal kunne fremvise gyldigt vaccinationsbevis iht. DRF’s regelment.
  4. Man udviser respekt når der rides tur. Kend færdselsreglerne og rid ALDRIG på markerne, medmindre der er givet specifik tilladelse.
  5. Der må kun ryges udenfor, og INGEN andre steder.
  6. Ingen unge under 18 år har lov at indtage alkohol på FRH's område.
  7. Har du spørgsmål eller forslag rettes henvendelse til det bestyrelsesmedlem der varetager "emnet" eller evt. til formanden.