Elevhestene

Bobby

Navn: Bobby        Fødselsår: 2002       Race: Islænder, blanding       Højde/Køn: ca. 130 cm, vallak.

Bobby er en lille charmetrold og alle elsker Bobby. Han finder sig i alt og så nyder han opmærksomhed. Han er meget nem at ride og er helt igennem staldens maskot. Han er en pony som kan lidt af hvert, og ville egne sig godt til nybegyndere og den lidt utrygge rytter.

Bobby søger en part , der har lyst til mange hyggelige timer i både lige- og ulige uger.

Barbie

Navn: Barbie           Fødselsår: 1999           Race: Blanding           Højde/Køn: ca. 155 cm, vallak.

Barbie har vi haft i en del år, og vi er så glade ved ham. Han er svedfuks og meget populær. Barbie er fremadgående men med et godt temperament og sind. Barbie springer rigtig godt og har tålmodighed til det hele. Han er særlig god i overgangen imellem pony og hest. har endog været anvendt af ryttere med fysiske udfordringer.
Barbie kan gå med både nybegyndere og øvede, store og små.

Sarah T. Part i ulige uger.

Sofie T. Part i lige uger.

Amariciya

Navn: Amariciya           Fødselsår: 2006           Race: Araberblanding           Højde/Køn: ca. 160 cm, hoppe.

Ciya, som hun kaldes til dagligt, er en af vores nyeste elevheste. Hun er en rolig hoppe med at godt temperament, både på staldgangen og på ridebanen.

Fra dag 1 har vi været forelskede i hendes rolige gemyt. Hun er bedst til de mere øvede ryttere, men kan også godt bruges af de mindre øvede elever.

Ciya bruges kun til undervisning i dressur.

Mathilde L. har part på Ciya i lige uger.

Ciya søger en partholder til ulige uger, der har lyst til mange gode timer på banen og på staldgangen.

Bølle Bob

Navn: Bølle Bob     Fødselsår: 2000     Race: Pinto/araber Blanding    Højde/Køn: ca. 145 cm, vallak.

Bølle Bob - kaldte vi ham, da vi købte ham. Men da hestepassene gjorde deres indtog måtte vi erkende at han havde et brændemærke. Så hans navn er Claudius. Vi kalder ham dog stadig Bølle. Bølle er en tålmodig pony, som gerne vil gøre alting rigtigt. Bølle kan rides af uøvede så vel som øvede, og kan bruges i både spring og dressur.

Anne  har part på Bølle i ulige uger.

Frederikke har part på Bølle i lige uger.

Snehvide

Navn: Snehvide      Fødselsår: 2004        Race: Shetlænder blanding       Højde/Køn: ca. 105 cm, hoppe.

Snehvide er sponseret af Den Jyske Sparekasse

Snehvide er særligt god til de yngre ryttere, selvfølgelig pga. størrelsen især, der gør hende lettere at håndtere for ryttere, der ikke er så høje endnu. Hun er også nem at lære af og sammen med, for hendes rolige gemyt passer godt til den nye/yngre rytter.
Hun står lige inden for døren og er så sød, at hun gerne modtager det første klap eller den sidste gulerod.
Snehvide rider dressur såvel som Springundervisning.

Alma har part på Snehvide i ulige uger.

I lige uger søger Snehvide en part der vil komme og hygge med hende.

Almera Mosebo

Navn: Almera Mosebo     Fødselsår: 2003    Race: Angloaraber  Højde/Køn: ca. 155 cm, hoppe.

Almera flyttede ind sommeren 2017. Hun viser med tydelighed at hun er rigtig glad for sit nye hverv.
Hun kan godt rides af nybegyndere, men har især været brugt af de mere øvede ryttere på rideskolen. måske især pga sin størrelse.
Almera bruges både til spring og dressur.

Johanne har part på Almera i lige uger

Almera søger part i ulige uger